THE STARLINGS Songbird Sessions

today25 september 2020 7

Background
31 oktober 2020 18:30 - 23:30 industria -eventhall

The Starlings, misschien beter gekend als Tom Dice en Kato Callebaut, zijn twee singer-songwriters die hun krachten bundelen alsook hun passie voor muziek én voor elkaar. Daar konden we elke week getuige van zijn in het muziekprogramma Liefde Voor Muziek waarin ze betoverende versies brachten van klassiekers van André Hazes, Regi, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt en Peter Van Laet (Mama’s Jasje). De reacties van bestaande én nieuwe fans zijn ronduit overweldigend.  The single ‘Little Submarine’ staat ondertussen al weken in de charts.

The Starlings staan voor rootsy popmuziek, met een akoestische feel en harmonieën. Songs met een wortel in melancholie, teksten die de hoogte- en dieptepunten van de liefde en het leven belichten. Begin 2019 moest het avontuur van The Starlings nog helemaal beginnen, ze tekenden een platendeal bij Universal Music en brachten inmiddels enkele singles uit. Naast hun originele covers uit Liefde Voor Muziek komen er ook eigen songs op het nieuwe album. Het wordt dus een mooie mix van eigen werk en covers, waarbij hun stemmen zoals steeds mooi ‘blenden’. Het album ‘Don’t Look Back’ werd gereleased op 15 mei 2020.

Written by: stefan Empis

Rate it

Previous post

  • 29
close

label today25 september 2020

Belgie Vs Engeland

11 oktober 2020 17:30 - 23:30 industria -eventhall Op Zondag 11 Oktober spelen de rode duivels hun match tegen Engeland , Het leek ons dan ook leuk om hier iets mee [...]

Read more


Similar posts


NIEUWSBRIEF

Subscribe now and receive our updates.