The Starlings Songbird Sessions

today 31 oktober 2020my_locationIndustria Eventhall


Background

update !!!

Gezien de huidige situatie, kunnen wij op dit moment de veiligheid van iedereen niet meer garanderen ondanks de vele voorzorgmaatregelen die genomen zijn. Na overleg met de betrokken partijen hebben wij beslist om alle evenementen te cancelen voor Oktober tot nader order. wij zijn in overleg om nieuwe datums zo snel mogelijk aan te kondigen. Voor de evenementen van November wachten wij nog even af op het verloop van de crisis. hou dus regelmatig onze pagina in het oog voor verdere updates. De betrokken bezoekers zullen komende dagen een mail ontvangen met de keuze voor hun ticket mee te nemen naar de toekomstige datum, of voor terug betaling van de tickets. Deze beslissing is niet licht genomen en met pijn in het hart. #staysafe

The Starlings, misschien beter gekend als Tom Dice en Kato Callebaut, zijn twee singer-songwriters die hun krachten bundelen alsook hun passie voor muziek én voor elkaar. Daar konden we elke week getuige van zijn in het muziekprogramma Liefde Voor Muziek waarin ze betoverende versies brachten van klassiekers van André Hazes, Regi, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt en Peter Van Laet (Mama’s Jasje). De reacties van bestaande én nieuwe fans zijn ronduit overweldigend.  The single ‘Little Submarine’ staat ondertussen al weken in de charts.

The Starlings staan voor rootsy popmuziek, met een akoestische feel en harmonieën. Songs met een wortel in melancholie, teksten die de hoogte- en dieptepunten van de liefde en het leven belichten. Begin 2019 moest het avontuur van The Starlings nog helemaal beginnen, ze tekenden een platendeal bij Universal Music en brachten inmiddels enkele singles uit. Naast hun originele covers uit Liefde Voor Muziek komen er ook eigen songs op het nieuwe album. Het wordt dus een mooie mix van eigen werk en covers, waarbij hun stemmen zoals steeds mooi ‘blenden’. Het album ‘Don’t Look Back’ werd gereleased op 15 mei 2020.

Tickets kosten 30€ pp

Details
Begin 31 oktober 2020 H 18:30
End 31 oktober 2020 H 23:30
Location Industria Eventhall
Address louis Leynstraat, 54
Phone +32493934954
Rate it

NIEUWSBRIEF

Subscribe now and receive our updates.