Covid-19

Background

Covid-19

Wij bij industria-eventhall doen er alles aan om onze evenementen zo Coronaproof mogelijk te laten verlopen. boven op de opgelegde maatregels van de overheid, hebben wij zelf ook extra maatregelen genomen zodat u veilig, zonder zorgen van een concert of show kan genieten.

Nu merken wij ook dat door de Corona-crisis niets nog zeker is, en u waarschijnlijk heel wat vragen heeft. Ook wij kunnen niet voorspellen of een concert of show 100% kan doorgaan of niet.
Daarom hebben wij hieronder de meest gevraagde vragen in een Q&A (faq) gegoten.

huidige regels zijn bubble van 4 -afstand houden -handen ontsmetten – mondmasker dragen indien je rondloopt in de zaal –

FAQ

Q: Als het evenement word gecanceld door Corona, overmacht, wat gebeurd er met mijn ticket?
A: Indien het evenement word gecanceld, krijg je 2 opties.
1: Je krijgt onmiddelijk uw geld terug.
2: Indien er een nieuwe datum komt , kan je je ticket verplaatsen naar dit of gelijkaardig evenement.

Q: Moet ik constant een mondmasker dragen?
A: Nee, de hal is groot genoegd zodat ieder zijn bubbel ver genoegd uit elkaar staat.
Uw bubbel word duidelijk afgebakend door tapijt opervlakten, zodat u duidelijk kan zien wat de afmetingen zijn waar u geen mondmasker moet dragen. Bij verplaatsing in de hal zelf is wel een mondmasker plicht. Dit alles staat ook netjes overal aangegeven.

Q: Waarom moet ik mij registreren?
A: Dit is een opgelegde plicht door de overheid in verband met contact-tracing.

Q: Wat als ik een ticket heb gekocht en ik ziek word ?
A: Door de Corona crisis hebben wij een uitzondering in onze Verkoopsvoorwaarden. Wanneer u ziek bent / voelt, kom dan aub niet naar het evenement, als je ons een dokters attest bezorgd krijgt u uw ticket terug betaald,

Q: Hoe garandeerd Industria mijn gezondheid ?
A: Wij hebben heel wat maatregelen genomen om u op een veilige manier te laten genieten van onze shows. Zo wordt elke bezoeker zijn temperatuur opgenomen bij het binnenkomen.
Hebben we de zaal ingedeeld in bubbels. Zo zijn er overal ontsmettings-stations of wasplaatsen voorzien. We hebben een volledig online Cateringsysteem voor het bestellen van drank en voeding. Mondmaskerplicht bij verplaatsingen. Extra afzuigingen bij geplaatst voor optimale lucht condities . De hal wordt voor en na elke show gedesinfecteerd , enz..

Houd deze Pagina zeker in het oog, daar wij hier updates zullen plaatsen ivm. eventuele wijzigen omtrend Covid-19

MVG het Industria-event team


NIEUWSBRIEF

Subscribe now and receive our updates.